Kaarten bestellen

Om kaarten te reserveren voor een voorstelling, kunt u hieronder uw gegevens invullen. Hierbij geeft u aan hoeveel  kaarten u voor welke voorstelling wilt bestellen. Indien u kaarten voor meerdere voorstellingen wilt reserveren, dient u het formulier meerdere malen in te vullen. Per keer kunnen slechts plaatsen voor één voorstelling besteld worden.

Voor alle  voorstellingen geldt een gereduceerd tarief voor kinderen/jeugd tot 18 jaar. Hiervoor dient u het aantal kaarten in te vullen achter de kolom 'Aantal kaarten (reductie)'. Het vakje achter 'Aantal kaarten (voltarief) is bedoeld voor kaarten vanaf 18 jaar. Wilt u er a.u.b. goed controleren of u de juiste kaarten besteld?
Voorstelling:
Aantal kaarten (voltarief):
 
Aantal kaarten (reductie):
 
Voornaam:
Tussenvoegsel(s):
Achternaam:
Woonplaats:

Telefoonnummer:
E-mailadres:
 
 

U ontvangt van elke bestelling een mail met daarin de betaal instructies. Indien u het totaalbedrag heeft overgemaakt op ons rekeningnummer is uw reservering voltooid. Ook hiervan ontvangt u via de mail een bevestiging.

Let op: de mail met betaalinstructies ontvangt u binnen een paar minuten. Als u de mail niet gehad heeft, vragen we u om in de map "Ongewenste mail" of in de Map "Reclame" te kijken. Bij veel reserveerders wordt deze mail daar neergezet. Als u de mail gevonden heeft, kunt u dit voor toekomstige mails voorkomen door de afzender op te nemen in uw contactenlijst.