2003 - Koppen dicht

thumb
Inhoud

“Koppen Dicht” verhaalt over een toneelgezelschap dat het stuk ‘neuzen af’ speelt. De nacht voor de première probeert de regisseur samen met zijn assistente het stuk nog te zetten. Dit wordt hem door de spelers niet makkelijk gemaakt. De één weet niet wat zij moet doen en de ander stelt vervelende vragen. Zo heeft iedere speler wel wat. Ook de onderlinge relaties maakt het zetten van het stuk er allemaal niet makkelijker op.

Een aantal weken later speelt het toneelgezelschap in Goes. De onderlinge relaties tussen de diverse spelers zijn nog verder bekoeld. Wat natuurlijk een weerslag krijgt op de verrichtingen op het toneel. In dit tweede bedrijf krijgen we een blik te zien vanachter de coulissen, waar ondanks de onderlinge ruzies er toch een voorstelling op de planken gezet moet worden.

In het derde bedrijf dat zich een maand later afspeelt, geeft het toneelgezelschap een voorstelling in Katwijk aan Zee. De verhoudingen tussen de spelers zijn er niet beter op geworden en de ruzies worden op het toneel uitgevochten. Is er nog wat te redden?

De voorstellingen zijn gehouden op 4, 5, 11 en 12 januari 2003.
De toegangsprijs bedroeg EUR 5,00.

Rolverdeling

Rol
Gespeeld door
Mimi Blaaser - Mevr. Kloppers
Stieni van Beuningen
Luc van Dalsum, regisseur
Marcel van den Dobbelsteen
Gees Jongewaard - Rutger Doolard
Eric van Beuningen
Bruni van Eijck - Viola
Erna Steeg
Pups van Nooij Nathusius, regie assistente 1
Marja van den Dobbelsteen
Ferd Fiolet - Frank
Theo van Maasdijk
Linda de Bie - Fieke
Dayenne van de Geijn
Top Goedhart, hoofdinspecient
Bas Vrij
Sacco Breeveld - Inbreker
Han van de Geijn
Regie assistente 2
Esther van de Pol